Retraites

Retraites

Retraites

De retraites die wij verzorgen vinden plaats in het Stiltecentrum Betlehem, nabij de Sint Willibrords Abdij te Doetinchem. Op deze mooie lokatie kun je in alle rust werken aan de stilte in jezelf. Wij wisselen tijdens de retraites de stilte meditaties af met lichte QiGong oefeningen.

Het stille karakter van de meditaties sluit op een mooie manier aan op de QiGong oefeningen. Het thema “Stilte in beweging, beweging in stilte” wordt in deze combinatie verwezenlijkt. Een aantal diensten van de monniken in de abdij zijn in het programma opgenomen. Dit is een mooie aanvulling op het programma. Je bent volledig vrij te kiezen of je hieraan deel wilt nemen. Tijdens het programma is er voldoende tijd om te genieten van de mooie omgeving. De stilte die we tijdens deze retraites aanhouden is als een warm bad en zou je kunnen omschrijven als het afzetten van je dagelijkse maskers of, thuiskomen.

Door deel te nemen aan een retraite heb je de mogelijkheid een wat langere aaneengesloten periode te oefenen in meditatie en QiGong.

De Sint Willibrords Abdij te Doetinchem kenmerkt zich door een serene omgeving, rust en stilte. Deze omgeving vormt samen met meditatie, QiGong en de diensten van de monniken de ingrediënten van de retraites.

De retraites zijn informeel en geschikt voor zowel beginnende als geoefende mensen.
De retraites bieden je de kans in een ongedwongen sfeer te oefenen en dichter te komen tot de rust in jezelf.

Kijk in de agenda voor meer informatie en beschikbare data.

info@rustenbezinning.nl

Tel: 06 - 13335834

Contactformulier

Inschrijven nieuwsbrief

© 2021 Stichting Rust en bezinning.

SiteLock